CCM als Enterprise Business Service

CCM als Enterprise Business Service

Op 24 november 2015 heeft Heliview het CCM congres gehouden. Ruim 100 deelnemers namen kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie voor geautomatiseerde documentcreatie, multichannel output en digitale klantcommunicatie. Veel belangstelling trok de presentatie over eerste ervaringen van de belastingdienst van de invoering van de digitale berichtenbox bij mijnoverheid.nl.

Johan Kosters, CCM specialist bij The Message Company verzorgde onder grote belangstelling een break-out sessie over het vormgeven van de uitvoeringsorganisatie, het nemen van de regie bij het inrichten van de CCM technologie, het inspelen op business behoefte en hen slim ontzorgen bij de uitgaande klantcommunicatie en natuurlijk best practices voor succes.

Heeft u de sessie gemist en wilt u meer weten hoe CCM u kan helpen bij de reductie uw print & mail kosten en de transitie naar digitale klantcommunicatie? Hoe CCM u helpt bij het realiseren van een  generiek multichannel klantcommunicatie platform voor de bedrijfsprocessen, of bij het inrichten van een berichtenbox in uw mijnportal? Of wilt u gewoon eens kennisnemen van dit onderwerp? Neem dan contact met ons op en stuur een berichtje naar johan@themessagecompany.nl.