Repromanager, neem jij de toekomst in eigen hand?

Repromanager, neem jij de toekomst in eigen hand?

De wensen en behoeften van je opdrachtgevers veranderen en ook de ontwikkelingen op technologisch vlak gaan razendsnel. Dit alles biedt kansen en uitdagingen voor je centrale repro-afdeling. Heb je de toekomstplannen al uitgezet? Weet je hoe je de dienstverlening gaat inrichten zodat die blijft aansluiten op de behoeftes van jouw opdrachtgevers? Neem de regie in eigen hand door je eigen masterplan te maken.

 

Reserveer dinsdag 16 februari, 12.30-15.30 uur in je agenda!

 

“Het repro-masterplan is praktisch, gericht op de behoefte van jouw organisatie, goed uitvoerbaar en voor jou de leidraad voor de komende jaren. Eindelijk kun je gericht werken aan je toekomst!”

Wij kunnen je volop ondersteunen in de vorm van de Leergang Masterplan Reproservices. Een vijfdaags traject waarbij je voor je eigen repro-afdeling de toekomst bepaalt en de marsroute uitzet. Praktisch en direct toepasbaar. Dit onder deskundige coaching van René Joor van The Message Company en samen met de repromanagers van andere deelnemende organisaties. Interesse? Kom dan op dinsdag 16 februari naar de informatiemiddag. En meld je daarna meteen aan voor de leergang.

Wat biedt deze bijzondere leergang?

  • 5 dagen opleiding en training, waarin je onder intensieve begeleiding de verschillende stappen doorloopt die leiden tot een gedragen Masterplan Repro Services.
  • Een persoonlijk consult bij je organisatie door de docent, waarbij wordt ingegaan op de specifieke uitdagingen die zich in jouw organisatie voordoen.
  • Een vertrouwelijke omgeving waarin leren en verkennen, tezamen met de andere deelnemers, voorop staat.
  • Een geheel verzorgd inspiratiebezoek aan de DRUPA 2016 te Düsseldorf.
  • Het masterplan is praktisch, gericht op de behoefte van jouw organisatie, goed uitvoerbaar en voor jou de leidraad voor de komende jaren. Eindelijk kun je gericht werken aan je toekomst!

De leergang is bestemd voor:

  • Gemotiveerde repro-leidinggevenden die de toekomst van hun repro afdeling in eigen hand willen nemen;
  • Betrokken Facility Managers die “eigenaar” zijn van een centrale repro-afdeling en het toekomstscenario van de repro willen uitdragen;
  • Actieve Document Services Managers die “eigenaar” zijn van een centrale repro-afdeling en die de koers van de centrale repro willen bepalen.

Investering

De investering bedraagt normaal € 2.500,-. Wij bieden de leergang nu aan voor slechts € 1.750,- excl. BTW per deelnemende organisatie, inclusief het inspiratiebezoek aan de DRUPA.

Wil je een nieuwe toekomst voor je repro?

Kom dan – geheel vrijblijvend – op dinsdag 16 februari naar onze informatiemiddag in Den Bosch. Je maakt kennis met de docent en wordt geïnformeerd over het programma, de inhoud en de resultaten.  Tip: neem je manager mee!

Je wordt om 12.30 uur verwacht, krijgt een lunchbuffet aangeboden en aansluitend alle informatie over de leergang. Na afloop van de bijeenkomst kun je bepalen of je deelneemt aan de leergang.

Interesse? Mail dan naar: rene@themessagecompany.nl