Project- en programmamanagement

Project- en programmamanagement

TMC-projectmanagers zorgen ervoor dat uw projecten goed verlopen:

  • U behaalt uw resultaat,
  • U bent in control,
  • U beheerst de risico’s.

U bent van plan een implementatie te starten, een onderdeel uit te besteden of een belangrijke en ingewikkelde proceswijziging door te voeren. U wilt natuurlijk in control blijven en zeker weten dat u overzicht behoudt en op tijd levert. En ook dat u de risico’s kent en beheerst.

In dat geval kunt u het beste een projectmanager van TMC inzetten.

Binnen het domein van informatie- en documentmanagement zijn onze projectmanagers van alle markten thuis. Of het nu gaat om een aanbesteding van multifunctionals, het inrichten van een documentbeheerorganisatie, een digitaliseringstraject of een implementatie van een digitaal archief: de TMC-projectmanagers kennen het onderwerp en de spelers. En zij kennen de stakeholders die belang hebben en betrokken zijn bij het onderwerp.

Onze projectmanagers zijn bekend met de diverse manieren van projectmatig werken. Zij boeken resultaten op een manier die u aanstaat. Zij schrijven net zo makkelijk een PID als dat zij een scrumteam leiden. Zij gaan voor goede, houdbare oplossingen en sturen op kwaliteit en betrokkenheid van medewerkers, management en stakeholders.

TMC-programmamanagers werken voor u aan grote en complexe veranderingen:

  • U behoudt overzicht en inzicht,
  • U boekt resultaat,
  • U beheerst de risico’s.

Uw vraag kan een dermate grote reikwijdte hebben, dat het antwoord zich niet in één project laat vangen. In dat geval kunt u een programma starten, waarbinnen meerdere projecten in samenhang worden uitgevoerd en leiden tot het gewenste resultaat. Als voorbeeld noemen wij de invoering van Het Nieuwe Werken, het samenvoegen van organisatieonderdelen en grote uitbestedingen.

TMC levert programmamanagers die het informatie- en documentdomein van binnen en buiten kennen. Zij zijn in staat meerdere, samenhangende (deel)projecten aan te sturen en in een complexe omgeving goede resultaten neer te zetten. Aan hen kunt u met een gerust hart uw vraag toevertrouwen.